När jag började blogga, för flera år sen, var det mest en liten trendig grej so jag nog skulle sluta med snart. Jag har inte haft jättemånga besökare (vilket visserligen inte gör så mycket – jag har inga planer på att bli en Blondinbella), men nu, sista månaden eller sen jag flyttade till Hällefors har det brakat till och besöksantalet mer än fördubblats, o detta trots att jag inte, på något sätt, promotat bloggen. Jag har den till exempel inte kopplad till FB eller nåt liknande. Många av er vet jag vilka ni är, men sen finns det ett antal jag inte har en aning om alls. Det är lite spännande! (o nej, jag eftersträvar inte en miljon kommentarer om *poff poff poff vilken fin blogg du har* jag ser ju ändå att ni dyker in nästan varje dag, men vill ni säga hej går det jättebra! Jag är ju själv sjukt dålig på att kommentera. )

MEN: Jag hittade ju aldrig nån bra utmaning efter  30 dagar -30  låtar, men, den här 1-100 om mig, får duga. (o ni som är nya får lite mer att fundera på)

1.  Jag har 3/4 utbildning i Personal och Arbetsliv från Karlstads Universitet (som jag är glad att jag hoppade av med livet i behåll innan jag blev knäpp.)

2.    Jag är totalt värdelös på att ta hand om växter. Totalt. Allt , utom pelaroner, stendör.

3.    Jag tror på idén om att alla kvinnor har en djurmönstrad period i sitt liv. Min har jag kommit ur.

4.    Trodde, fram till jag var 19, att jag skulle bli (och var väl kanske också…) ihop med en höginkomst-kostymnisse med portfölj o konstig engelsk titel på visitkortet. Sen träffade jag min musiker, gjorde allt i fel ordning och lärde mig jäkligt mycket om mig själv, vem jag trodde att jag skulle vara och vem jag nog egentligen var på kuppen. ( sen, att man lär sig rätt mycket om medelålders (post)karriärtanter med vovve, villa o Volvo som vet hur allt SKA va o förklarar att det aaaldrig kommer gå, det får man på köpet o det är det man skrattar åt sådär 7 år senare…)

5.   Kollar facebook, det första jag gör varje morgon, innan jag ens vaknat till ordentligt… addict?

Annonser