Nu vill vi hem. Till Hemhemhem. Till stora huset i stan alltså. Lilla huset i skogen gör sitt bästa, men…vi saknar vårt snabba internet, att kunna GÅ och handla, våran fina storTV (lillhusets tjockTV med dansk text i all ära, men..vi kan danska nu. ), matsalsbordet så vi kan ta hem gäster som inte behöver sitta i sängen, och ja…allt annat som vi nu har utspritt hos släkt o vänner. Undra om vi kommer hitta igen allt när vi flyttar tillbaka….?

Igår var jag hemma i huset o kikade runt, mätte lite och snubblade över ett handfat som byggarna tyckte skulle ligga mitt på källargolvet. Det blir så fint…! Det schackrutiga köksgolvet är så jäkla najs!

Just nu mekar de med lilla badrummet i källaren och har således spritt ut badrumsattiraljer överallt. Det är ok, de jobbar på bra. Vi väntar på ett typ-datum från hantverkarna så vi vet när vi skall ok:a köksbeställningen, lev tid 12 arbetsdagar, så vi måste således ha väggarna i köket klara tills dess. (vi kan liksom inte härbärgera ett helt kök nån annanstans sålänge…) Misstänker att det är på G.

 

Inflyttningsfest ska det bli. En hejdundrande sådan med snittar, skumpa, rödvin och våra finfinaste vänner. Med tema. Lite oklart exakt formulering, men Corleone-dolce vita nånstans ditåt…. Förhoppningsvis utan hästhuvud….fast jag vet vart det finns ett älgdito, vi kanske kan ta det.

 

 

Annonser