Det händer mycket nu…på olika sätt…dessvärre är det en hel del som är hemligt…i a f än så länge. Lite cliffhanger blir det dock ett tag till.

Vi närmar oss i alla fall ljuset i tunneln med huset HemHemma, tapeter är valda o på väg upp, vi har ett levdatum för köket, badrummet på övervåningen som vi passade på att göra när vi ändå hade rör-folk i huset är klart och vi ha börjat vara där o pyssla, städa lite och sortera. Eftersom vi flyttade OCH röjde ur hela nedervåningen på..typ tre dagar…råder det inte riktigt perfekt ordning i kartongerna… 😉  Igår var vi där och röjde lite i trädgården, sånnadär tjusiga vissna grejer som kom fram när snön försvann. Lunchade på terrassen för första, men garanterat inte sista gången i år.  Detta var tydligen det mest festliga som hänt i kvarteret på den här sidan nyår då med tanke på hur diskret grannen posterade sig bakom gardinen…

Ett tips om man undrar nåt är att göra som tanten som bor tre hus bort, dvs komma o fråga. Hon fick utförliga svar på allt som ”hon och de andra runt om pratat om”  😉 Lovely! Vi passade även på att förmedla hälsningen som alla hantverkare vi kommit i kontakt med gemensamt påpekat : Detta är nåt som kommer hända i alla 60- och 70- talshusen här. De är byggda med samma typ av rör o det vi ser nu är nog bara en början….

However, det skall bli skönt att komma hem.

Annonser