Imorgon åker vi till Turin o gör en showcooking. Fortfarande lite oklart vad det egentligen är vi ska göra, men min uppgift är att baka bullar inför public. Tror jag. Preppade 200 bjudbullar idag o fick både responsen ”Belle Fantastico” o ”do you make snake-boullar?” Ingen hade sett knutna bullar förut. Därav snake-diskussionen. Tror jag. 😉

image

image

Igår kväll åkte vi till Aosta för att äta middag o passande på att slinka in hos vår vän vinkällarägaren som, så fort vi uppenbarar oss skriker ”LE BJÖRK CHEFS!!!” o bjuder på ost.
Från gatan ser hans butik ut såhär o när man väl trocklat sig förbi alla ostar, skinkor o olivoljor kommer man fram till själva vinkällaren.

image

Det regnade o var inte speciellt mysigt, men efter ett par glas prima Toscanskt rödtjut ( han skulle döda mig om såg det där, vinkällarägaren…) o vi hade torkat lite blev det rätt trivsamt.

image

Vi traskade vidare till en restaurang o åt en femrättersmiddag, avslutade med en stor bit tårta innan vi, bokstavligen, rullade hem genom regnet…

Förut fick vi den här bilden av Giuliana med kommentaren ” you don’t look like chefs, you look like rockstars!” haha. Jojo. Visst, kocken är den nya rockstjärnan!

image

Annonser